Kurbehandlingar

Vid Ditt besök hos oss definierar Din frisör Ditt primära och sekundära kur-behov.

Sedan väljer frisören den lämpliga kombinationen av aktiva ingredienser som Ditt hår behöver.

Kurerna består av en sammanblandning av aktiva ingredienser och exklusiva teknologier.

Du får nu en optimal spridning över håret för en målinriktad och djupgående verkan.

Ditt hår blir behandlat på djupet och med omedelbar förvandling.

Kurerna utföres alltid med en skön och avslappnande massage.

1. TREAT.ME FUKT
för hår som är torrt, frissigt eller kemiskt behandlat

Tillför håret fukt, glans och mjukhet, utan att göra det tungt, med denna personliga salongsbehandling.
Exklusiva oljor och växtextrakt gör mer än att bara återfukta, återskapa och omstrukturera. De bygger upp håret från insidan utan att tynga ner det.
Resultatet är ett lätthanterligt och livfullt hår.

2. TREAT.ME STYRKA
för påfrestat hår som är svagt, skört och skadat

Ge tillbaka håret dess styrka, tjockhet och elasticitet med en kombination av stärkande proteiner och aminosyror.
Håret vitaliseras, blir mjukare och mer elastiskt samtidigt som volym och styrka ökar och motverkar den dagliga påfrestning som håret utsätts för.

3. ANTI-AGEING
för hår som har utsatts för åldrande effekter till följd av hormoner, miljöfaktorer eller kemikalier

Återskapa den ungdomliga lystern och kraften hos torrt och skadat hår som åldrats. Denna omvandlande salongsritual,som inkluderar sensorisk massage och produkterna i YUONG.AGAIN-serien, för att återställa hårets tidigare glans, smidighet och styrka, är inspirerad av eterneller. Håret kommer att kännas ungt igen.

4. ÖKAD TÄTHET OCH STYRKA
för hår som är tunt, svagt eller faller av

Stimulera hårets tillväxt och återskapa tätheten och styrkan hos håret. Med denna omvandlande salongsbehandling som gör att hår känns starkare och vitalare. Samma teknik som används för att göra ögonfransar tjockare och längre, gör att hår direkt ser tjockare och tätare ut medan persiljeextrakt bidrar till att motverka håravfall, vilket i sin tur ökar hårväxtens kvalitet.

5. LJUSARE OCH STARKARE MED BLOND.ANGEL
för blont eller grått hår som fått en gul ton,är livlöst och torrt

Pigga upp matta blonda eller grå toner och gör håret glansigare och starkare utan att tynga ner det. Optiska ljusförstärkare motverkar mässingsaktiga och gula toner, medan jojobafröextrakt, lavendelblomma och linolja återfuktar, gör håret blankt och förhindrar att det torkar ut.

6. ANGEL KMX
för hår som är tunt, svagt, livlöst och saknar volym

Öka volymen och öka återväxten av celler i hår och hårbotten med denna lätta volymgivande och återfuktande behandling. Tunt, platt eller torrt hår kommer att kännas tjockare och blankare, samtidigt som det får mer volym, och blir lättare att styla.

7. HYDRATE-ME KMX
för hår som är tunt, svagt eller skört

Tillför håret fukt och glans med denna återfuktande behandling. Den innehåller en kombination av vitaminer, oljor och självreglerande lipider som förfinar strukturen samtidigt som hårets yta återuppbyggs. Vitalisera håret med kraftfulla inkapslade C- och E-vitaminer som, kombinerat med superfrukten kakadu-plommon, ger fukt och glans samt låser fukten i håret och ger fler stylingalternativ.

8. LUXURY KMX
för tjockt, grovt och ostyrigt hår

Tämj grovt, frissigt och uttorkat hår med denna extremt krämiga och näringsgivande behandling. Får direkt håret blankt och lätthanterligt med hjälp av ingredienser som murumurusmör och kukui-nötolja, som tillför exakt rätt hydrolipidbalans för att ge återfuktning, lenhet och en naturlig glans.